DigitalDay 2018: o conferință care reunește profesioniștii în domeniul publicității online! ©

DigitalDay 2018: o conferință care reunește profesioniștii în domeniul publicității online!

În curînd Centrul IT Tekwill se va transforma într-o platformă de comunicare pentru profesioniștii de pe piața-online din Moldova: aici va avea loc conferința anuală DigitalDay 2018, în cadrul căreia principalii jucători ai pieței de publicitate și experți de top din Moldova și alte țări vor împărtăși experiența și cunoștințele practice din domeniul Internet -marketing.

Astăzi, fiecare deja înțelege că, pentru dezvoltarea unei afaceri de succes este necesară organizarea unor campanii publicitare calitative, care nu doar vor informa despre produsul sau serviciul dvs., ci și vor "agăța" cumpărătorul, determinîndu-l să facă achiziția. Dacă marca dvs. nu este prezentată pe Internet în nici un fel, atunci ea... nu există – aceasta este realitatea. Atunci cînd discutăm despre concepte precum publicitatea online, crearea, promovarea, promovarea site-urilor ș.amd, este important să dispui nu doar de anumite cunoștințe în domeniu, ci și să ai acces la experiența acumulată de diferiți jucători pe piață. Teoria este buna, însă anume practica ajută managerul să devină un profesionist real, experimentat. Conferința DigitalDay 2018, care va avea loc în mod tradițional la începutul primăverii garantează tuturor participanților anume o astfel de comunicare directă și bilaterală.

Conferința va fi utilă pentru antreprenori, oameni de afaceri, specialiști în marketing, manageri de proiecte-online, manageri PR, manageri de marcă, reprezentanți ai agențiilor de publicitate.

Internet Sales House Media Contact pe parcursul a mai multor ani organizează în Chișinău cea mai mare conferință dedicată marketingului digital - DigitalDay.

DigitalDay 2018 - un loc de întîlnire pentru profesioniștii din domeniul publicității și marketingului online, a oamenilor de afaceri și celor ce dezvoltă noi soluții tehnologice.

Principalii jucători de pe piața din Moldova, precum și experți în domeniul de internet marketing din Moldova vor împărtăși nu numai experiență, dar cel mai important - cunoștințe practice despre cele mai recente tendințe, auditorii, publicitate media, publicitate direcționată (targheting), vor vorbi despre dinamica pieței de publicitate din țara noastră, strategiile campaniilor de publicitate.

Dacă doriți să aflați cum anume se schimbă auditoriul și comportamentul utilizatorilor pe internet, care formate de publicitate sunt relevante în prezent, și ce anume poate fi considerat un caz de succes astăzi - bun venit la DigitalDay 2018!

Аchiziționarea biletelor, precum și programul evenimentului – AICI

Numărul de locuri este limitat! Grăbiți-vă!

2 martie în Centrul IT Tekwill (str.Studentilor 9/11).

Conferința DigitalDay 2018: vă vom învăța să transformați publicitatea în clienți reali!

 

 

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load