COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Black Week. super ofertă la cardul mastercard FinComBank&Rompetrol ©

Black Week. super ofertă la cardul mastercard FinComBank&Rompetrol

FinComBank dă startul campaniei Black Week!

Doar în perioada 16 martie - 22 martie, deschide online GRATUIT cardul universal pentru drumurile tale, creat pentru automobiliști și nu doar, Mastercard FinComBank & Rompetrol!

Vrei să-ți alimentezi automobilul cu combustibil și, în același timp, să beneficiezi de reduceri? Dorești să primești înapoi banii pentru cumpărăturile online și cele realizate în magazinele din țară? Nu vrei să-ți faci griji pentru că ai rămas fără bani în portofel? Ai la dispoziție o săptămână pentru a te bucura de super oferta de Black Week de la FinComBank și a economisi smart pentru lucruri care contează!

Prinde promoția specială care include:

  • REDUCERI LA COMBUSTIBIL. Alimentează autovehiculul cu carburant şi primește un discount instantaneu, achitând cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol. Reducerea este valabilă la toate benzinăriile Rompetrol pe întreg teritoriul ţării.
  • CASHBACK. Economisește în stilul tău. Săptămânal, beneficiezi de 1% cashback direct pe card pentru cumpărăturile realizate pe Internet sau direct de la comercianții din ţară.
  • LIMITĂ DE CREDIT pe card. În orice situație neprevăzută, vei fi sigur că ai bani pe card. Folosește portofelul de rezervă ori de câte ori ai nevoie, pentru că, acum, poți cumpăra ce îţi doreşti sau poți alimenta automobilul chiar dacă nu mai ai bani în cont. Limita de credit poate fi deschisă în Sucursalele Băncii atunci când ridici cardul, aceasta poate fi în mărime de la 1.000 până la 150.000 de lei.

Cu cardul Platinum Mastercard FinComBank & Rompetrol, ai mereu la îndemână situația contului tău, gestionează-ți banii, folosind gratuit Internet Banking FinComPay și aplicația mobilă FinComPay. Achită online serviciile comunale, amenzile, taxele și alte facturi în doar câteva click-uri, fără a ieși din casă. Realizează tranzacțiile online în siguranță, datorită tehnologiei 3D-Secure și uită de numerar. Transferă bani de la card la card (P2P) familiei și celor apropiați chiar și de pe canapea. Gratuit, primește transferuri internaționale de bani (Ria Money Transfer, Contact, Unistream) de la cei dragi direct pe card, folosind serviciul T2C. Utilizând platformele Băncii poţi primi trastfer (P2P) de pe orice card din străinătate!! Mai mult decât atât, cardul Platinum îți oferă reduceri și oferte speciale în întreaga lume!

Bucură-te de Black Week de la FinComBank în perioada 16 martie - 22 martie și deschide online și absolut GRATUITcardul Mastercard FinComBank & Rompetrol, fără a achita 45 lei comision la deschidere!!

Cardul va fi gata şi poate fi ridicat din sucursala indicată în cererea online peste 3 zile lucrătoare în mun. Chișinău sau peste 7 zile lucrătoare în alte regiuni ale tării. Dar ţinând cont de carantina declarată pe teritoriul ţării, recomandăm să te adresezi la sucursala băncii pentru ridicarea cardului după încheierea carantinei!

Nu rata ocazia de a te număra printre deținătorii unui produs exclusiv în Moldova, cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol!

Pentru mai multe detalii:

tеl.: (+373) 022 269 999
website:
www.fincombank.cоm

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load