COVID-19 în MOLDOVA

Avantajele unui credit de scurtă durată în perioada de criză ©

Avantajele unui credit de scurtă durată în perioada de criză

Timpurile incerte ne impun să luăm decizii pragmatice, în special în ceea ce ține de finanțe. De ce? Pentru că timpul costă bani, iar banii pot dispărea cu viteza luminii când ai cheltuieli neprevăzute. Când ai lacune în buget lunar, e timpul să analizezi cea mai la îndemână soluție – un credit și basta!

Dacă ești de opinia că un împrumut bănesc pe o perioadă scurtă este o chestiune riscantă în această perioadă, îți oferim câteva argumente care te vor face să te răzgândești. Vei descoperi că un credit pe scurtă durată este modalitatea perfectă de a-ți organiza bugetul pe timp de criză fără să riști pe termen lung.

Să vedem ce câștigi când aplici la un împrumut nebancar.

Aprobare rapidă și proces transparent

Criza ne mobilizează și nu avem timp de pierdut. Suntem în căutarea soluțiilor fiabile de a obține bani cât mai rapid și fără multe bătăi de cap. Băncile au devenit și mai sceptice în privința persoanelor fizice, iar condițiile au devenit mai severe decât înainte. Acum este mult mai greu să obții un credit rapid online fără acte de la o instituție bancară. Pachetul de documente pe care ești obligat să-l prezinți îți rupe geanta și te face să nu mai vrei nimic. Nu e timp de tristețe! În ajutor îți vin companiile de creditare nebancară care îți oferă aplicare rapidă online, plus solicitare analizată în doar 15 minute.

De ce ar face-o? Pentru că le pasă de bunăstarea ta financiară. Oferindu-ți un proces transparent de obținere al banilor, acestea îți solicită doar actul de identitate și atât.

Nu trebuie să ai un venit mare pentru a beneficia de credite urgente online

Da, chiar dacă sunt doar niște cifre, veniturile contează în special când ești în fața angajatului băncii care te întreabă „Cât câștigați lunar?”. În minte îți vin diferite motive de ce nu ți-ar accepta împrumutul și cum să faci față noilor cheltuieli. Cu o companie de creditare nebancară, nu vei ajunge într-o astfel de situație. Creditele în Chișinăusunt oferite de către o mulțime de firme care îți vin în întâmpinare și te ajută să beneficiezi de cel mai bun serviciu financiar adaptat la salariul tău. Acesta trebuie fie doar stabil și atât. Orientate spre simplul consumator, serviciile de creditare nu implică birocrație excesivă și condiții stricte în materie de câștig bănesc lunar.

Dobânzi mai mici la achitare

Pe lângă stresul pe care îl ai când apelezi la o bancă pentru un credit mic, acesta ți se oferă sub câteva procente usturătoare care îți golesc buzunarul. Este de știut că pierderile din buget din cauza băncilor îți taie elanul și te fac să-ți regândești tot planul de cheltuieli. În această situație, un împrumut rapid nebancar este exact ceea ce te va salva în această perioadă de criză.

Dacă mai stai pe gânduri și nu știi ce companie să alegi pentru a-ți rezolva problemele financiare, Kreddy este aici să-ți ofere consultanță în materie de finanțare pentru persoanele fizice. Echipa ta de încredere te ajută să obții banii online doar în câteva clicuri.

Fără dobânzi ascunse sau alte cheltuieli suplimentare, obții banii chiar astăzi dacă le faci o vizită la adresa din Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's, sau în Bălți pe bl.Stefan cel Mare 76A (Centrul Comercial BASM).

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load