COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Asociația Businessului European din Republica Moldova are un nou președinte ©

Asociația Businessului European din Republica Moldova are un nou președinte

László Diósi, CEO al Mobiasbanca - OTP Group este noul președinte al Asociației Businessului European din Republica Moldova (EBA). Acesta a fost ales în unanimitate de membrii organizației în cadrul Adunării generale, care a avut loc la 31 octombrie curent.

La eveniment au participat peste 60 companii naționale și europene, cei mai mari investitori din Republica Moldova.

„Vom continua să contribuim la îmbunătățirea politicilor sectoriale în contextul ameliorării climatului de afaceri și antreprenoriatului în Republica Moldova și reprezentarea intereselor membrilor EBA”, a menționat noul Președinte.

Prioritățile Organizației pe parcursul anului următor sunt: îmbunătățirea politicilor fiscale și vamale, implementarea politicilor și mecanismelor necesare în domeniul de protecție a mediului și sistemului de siguranța alimentelor, valorificarea Acordului de Asociere în acest context, ș.a.

Asociaţia Businessului European este o organizație independentă, nonguvernamentală, înființată de 10 fondatori, unii dintre cei mai mari investitori din Republica Moldova, sub auspiciul Delegației UE în Republica Moldova. Aceasta are drept scop alinierea economiei naționale și a legislației în domeniul de afaceri la standardele UE și promovarea valorilor europene și celor mai bune practici de management în afaceri în comunitatea antreprenorială din Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load