Aplicația mobilă MoneyTO este disponibilă acum și în limba moldovenească ©

Aplicația mobilă MoneyTO este disponibilă acum și în limba moldovenească

Operatorul britanic de transferuri bănești MoneyTO a adăugat limba moldovenească (suplimentar limbii engleze disponibile la moment) în aplicația mobilă. Acum, este mult mai simplu pentru vorbitorii de moldovenească să trimită bani familiei și prietenilor săi precum și să utilizeze toate beneficiile aplicației.

“Sîntem bucuroși că aplicația noastră este disponibilă în limba de comunicare pe care o cer clienții noștri” a declarat Galina Selicka, CEO al companiei MoneyTO. “Tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația și limba moldovenească va fi disponibilă”.

MoneyTO are 1600 de puncte de plată în numerar în Moldova. Clienții pot primi transferurile bănești la Victoriabank , Energbank, Moldova-Agroindbank, Euro Credit Bank, Moldinconbank, FincomBank sau la orice oficiu poștal. Comisionul pornește de la £1/1€.

Aplicația mobilă MoneyTO este foarte populară în rîndul clienților: numărul descărcărilor a crescut de trei ori în ultimele 2 luni. Cu ajutorul aplicației, transferurile pot fi trimise în peste 48 de țări, oricînd, din orice colț al lumii. 

Descărcați aplicația gratuită MoneyTo din AppStore sau Google Play

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load