COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață, abonaților de internet fix Moldtelecom ©

Abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață, abonaților de internet fix Moldtelecom

Moldtelecom numără peste 400 000 abonați în toată țara la serviciile de internet fix.

Pentru că înțelegem cât de importantă este comunicarea în această perioadă de distanțare socială, dar și în semn de recunoștință pentru alegerea făcută, Moldtelecom oferă abonaților la serviciile de internet fix, un abonament de telefonie mobilă Unite, gratuit pe viață.

Abonamentul oferit, la serviciile de telefonie mobilă, include 100 minute în rețea, 100 minute naționale sau 2GB, gratuit pe viață.

În plus, abonații de internet fix Moldtelecom se bucură de prețuri speciale a noile abonamente de telefonie mobilă Fly.

Descoperă posibilitățile oferite de noile abonamente de telefonie mobilă care au un conținut mai generos. La conectarea oricărui abonament Fly, te bucuri de mai multe minute naționale, internaționale, de convorbiri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom și de dublu trafic internet mobil pe viață.

Conectează până la 5 abonamente la preț special, pentru fiecare membru al familiei, ca să comunicați nelimitat și gratuit, cu dublu trafic internet mobil inclus pe viață, pentru fiecare.

Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege pachetul dorit, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load