7 idei pentru un cadou inovativ și modern de sfântul Valentin sau Dragobete. Ce dăruiesc tinerii îndrăgostiți ©

7 idei pentru un cadou inovativ și modern de sfântul Valentin sau Dragobete. Ce dăruiesc tinerii îndrăgostiți

Cadourile pentru oamenii dragi sunt mereu o temă sensibilă. Un asemenea cadou, mai ales cel oferit persoanei iubite, trebuie să fie deosebit, util și totodată modern. Tu, ce ai căuta pentru a sărbători sfântul Valentin sau Dragobetele? Imaginează-ți că pășești într-un magazin online cu cea mai nouă tehnică - fii gata pentru o listă plină de idei inspirate.

  1. Ceasuri inteligente.

Din multitudinea de ceasuri inteligente de pe piață, cu siguranță se evidențiază în mod special două modele. Primul este Samsung Gear S3, cu un aspect solid, combinat cu performanța ridicată. Gear S3 creează o senzație și un look de ceas obișnuit, dar care odată cu rotirea cadranului devine un ceas smart de excepție. Caracteristicile avansate - de la GPS-ul şi difuzorul încorporate la accesul direct la toate aplicațiile dorite, îl fac unul dintre cele mai dorite gadget-uri la moment. Un cadou minunat, care va rezista  zile întregi fără reîncărcare și își va bucura stăpânul cu o viață lungă, datorită protecției împotriva apei şi a prafului (ecranul AMOLED este acoperit și cu Gorilla Glass, pentru o rezistență impecabilă).

 

 A doua opțiune este Apple Watch, cu un design mai sportiv, ușor de purtat. Modelul se evidențiază prin ecranul de 42mm, procesorul dual-core ultrarapid și GPS încorporat. Rezistent sub apă până la 50 de metri adâncime – este perfect pentru înot și alte sporturi practicate în sau pe apă. Notificările te țin activ, înregistrând cu precizie zilnic distanța, viteza și ritmul tău. Aplicațiile create de Apple special pentru sport te vor motiva încă o dată să adopți un mod de viață mai activ, mai sănătos. Nu mai vorbim de comoditate –poți primi cu ușurință mesaje și răspunde cu voce tare la microfon, fără să te atingi de telefon. Un cadou de excepție!

  1. Căști de calitate.

Oricine va aprecia o pereche de căști cu adevărat calitative. Poți opta pentru căști fără fir, de tipul Bluetooth Beats PowerBeats 2 Wireless, pentru o persoană fascinată de sport. Căștile sunt foarte ușoare și comode, au un suport flexibil pentru o fixare perfectă pe urechi. Sunetul este clar, cu un bass profund, datorită celor două difuzoare încorporate în fiecare cască. Evident, căștile sunt rezistente la picături apă și transpirație.

Dacă vrei ceva la fel de calitativ, dar la un preț mai accesibil și în culori mai trăsnite, poți mereu să alegi ceva din seria SkullCandy, nu vei rămâne dezamăgit nici tu, nici persoana care le va primi cadou.

Despre căștile AirPods Apple nici nu mai trebuie să vorbim, de la apariție fiind un adevărat hit (și un punct obligatoriu în lista de dorințe ale utilizatorilor înfocați ai Apple). Renumitul gest de dublă atingere este disponibil pentru a activa comenzile vocale, porni sau opri muzica, care se va opri automat când scoți căștile din urechi, datorită senzorilor sensibili.

  1.  Power bank-uri.

Tragedia secolului în care trăim este să rămâi fără baterie. Puțin probabil să o pățești în deșert sau la kilometri de civilizație, dar tot mai plăcut este să ai la tine un power bank salvator. Absolut orice posesor al unui smartphone va fi fericit să primească un astfel de cadou, iar prețurile variate îl fac accesibil pentru orice buzunar.

  1. PlayStation VR.

Creat pentru a-ți aduce o nouă dimensiune a jocurilor, PlayStation VR vine cu o detaliere uimitoare a imaginilor și te îndeamnă să pășești dincolo de ecran, direct în joc. Realitatea virtuală este o experiență reală, care nu va lăsa rece nici un iubitor de jocuri. Căștile sunt proiectate într-un mod ergonomic, astfel încât să nu se simtă, practic. Confortul este vital, pentru a-ți oferi senzații complete.

  1. Ochelari Virtuali Bobo VR Z4.

Realitatea virtuală poate fi creată și cu ajutorul unui smartphone. Un cadou excelent, care permite crearea unei aventuri cinematografice acasă.

Trăiește emoția tridimensională în jocuri, filme și călătorii virtuale cu noul set VR BOBO Z4. Imaginea cu unghi larg te va transpune în lumea proiectată. BOBOVR Z4 îți garantează o experiență virtuală 3D cât mai apropiată de realitate.

Căștile se ajustează pe orice mărime a capului și sunt echipate cu bureți moi, pentru a reduce stresul asupra urechilor la utilizarea îndelungată. Create din materialele optime, căștile sunt proiectate pentru a cântări cât mai puțin. Greutatea de cca 400 de grame îți oferă confort în momente de oboseală, reduce stresul și crește durata de joc sau vizionare a filmelor. Poți chiar răspunde la apelurile telefonice în plin joc, fără a te rupe de la proces.

Experiența ta virtuală se bazează foarte mult pe ceea ce auzi – persoana care va primi un astfel de cadou se va putea scufunda în sunetul 3D, impecabil pe orice smartphone. Căștile BOBOVR Z4 oferă izolare fonică și bas profund pentru o experiență ce depășește limitele imaginației.  S-ar putea să folosești ochelarii mai des decât fericitul posesor.

  1. Google Chromecast Audio.

 

Dispozitivul transformă orice boxă obișnuită în una wireless. Din aplicație trebuie doar să unești gadget-ul la Wi-Fi și boxa ta devine portabilă. Poți asculta muzica ta preferată, direct din telefon, acasă sau unde vrei tu. Evident, mai întâi ar fi bine să te interesezi dacă persoana iubită are o astfel de boxă, sau...

  1.   Boxă portabilă.

Evident, ai putea să optezi chiar din start pentru o boxă portabilă. Fie că vei alege una de la Beats, Philips sau Xiaomi, vei avea parte de un dispozitiv ușor, plăcut în utilizare și cu adevărat util. De asemenea, e un cadou universal, potrivit pentru oricine.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load