COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Quarantine Fest: UNISON`G – un festival neordinar care trece Prutul prin muzică și caritate

Quarantine Fest: UNISON`G – un festival neordinar care trece Prutul prin muzică și caritate

Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, vor da ritmul serii de miercuri, 29 aprilie, prin muzică, solidarizare și explozii de emoții frumoase, la Quarantine Fest: UNISON`G, un concert online organizat și susținut de vinăria Chateau Cristi, care va putea fi vizionat din orice colț al lumii, începând cu ora 18:00 (ora României).

„Pentru cei care stau acasă, am organizat pe 8 aprilie Quarantine Fest, primul festival online din Moldova, în care mai mulți artiști faini au „rupt” izolarea din casele lor prin muzică! Acum, după un succes irevocabil, lărgim orizontul evenimentului și îl aducem în România, unde vrem să oferim aceleași lucruri – muzică bună, vibrații intense și emoții pozitive. Toate, la unison! Toate, prin intermediul Quarantine Fest: UNISON`G. Iar, din respect față de cadrele medicale din ambele țări, care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus, evenimentul va susține și o cauză nobilă, cu strângere de fonduri, în direct”, menționează organizatorii evenimentului.

Quarantine Fest: UNISON`G va înseamna peste trei ore de muzică live, redată într-un format complex din punct de vedere tehnic, chiar din casele artiștilor.


Artiștii care vor evolua la Quarantine Fest: UNISON`G sunt:

• Mark Stam

• Elena Karafizi

• Natalia Barbu

• Vanotek și Lori

• Irina Rimes

Organizatorii evenimentului îndeamnă internauții să se pregătească de eveniment exact ca pentru un adevărat festival, să toarne vinul în pahare, să dea volumul din difuzoare la maxim și se se distreze așa cum nu au mai făcut-o demult!

Quarantine Fest: UNISON`G este și un eveniment caritabil, scopul căruia constă în colectarea de fonduri pentru Asociatia ZI de BINE (România) și campania Împreună pentru Voi (Moldova), care acordă ajutor celor care se află în linia întâi de luptă împotriva COVID-19. Puteți dona online pentru aceste cauze prin intermediul platformei de crowdfunding Gofundme - https://www.gofundme.com/f/impreunapentruvoi și pe Facebook https://www.facebook.com/donate/207230173837721/

Quarantine Fest: UNISON`G se va desfășura LIVE, pe pagina de Facebook a vinăriei Chateau Cristi și pe paginile partenerilor media, miercuri, 29 aprilie, începând cu ora 18:00.

Despre Chateau Cristi

Vinăria Chateau Cristi reînvia, în 2016, tradițiile de vinificație seculare ale neamului Cristi, o familie de nobili moldoveni care, în 1882 creau fundamentul unei vinării cu o capacitate de producție limitată, dar care oferea consumatorilor un vin sobru, exclusiv. O figură marcantă a acestei familii este Vladimir Cristi, personalitatea care a adus vinul Moldovei la un nivel superior, în acele vremuri.

Actualmente, vinăria Chateau Cristi creează vinuri cu aceeași fidelitate față de calitate și cu aceeași dragoste față de vinificație. Capacitatea de producție este de aproximativ 1 milion de sticle anual, iar din 2016 până în prezent, a acumulat în palmares peste 20 de medalii de aur și argint la cele mai importante concursuri internaționale din domeniul vinificației.

Toate vinurile Chateau Cristi, fără excepție, fac parte din categoria de calitate premium și sunt recunoscute de experți ca fiind vinuri excepționale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load