Puzzle Day by Castorland 2019: înregistrați-vă la un preț redus ©

Puzzle Day by Castorland 2019: înregistrați-vă la un preț redus

Au mai rămas zile numărate pînă pe 24 martie, atunci cînd se va desfășura campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză - „Puzzle Day by Castorland 2019”.

Bucură-te de ocazia de a te înregistra la prețul redus, căci odată cu 21 martie, costul înregistrării va crește! Ia-ți familia, prietenii, colegii și tovarășii de distracție și veniți să petreceți împreună o duminică memorabilă! Nu este neapărat să fiți ”ași” la asamblat puzzle, trebuie doar să vreți să vă distrați în timp ce vă puneți la încercare logica, atenția și viteza! 

Adună-ți o echipă de 2-4 persoane, înregistrați-vă și selectați categoria la care doriți să concurați: amatori sau profesioniști. Pentru ambele categorii se aplică aceleași reguli, singura diferență fiind aceea că amatorii și profesioniștii vor avea puzzle-uri de dificultate diferită.

Echipa poate fi formată din persoane de orice vîrsta. Așadar, atît copiii  (începînd cu vîrsta de 7 ani), cît și bunicii sînt invitați să ia parte la distracție! Și picii mai mici de 7 ani vor avea zone de distracție.

Evenimentul se va desfășura pe 24 martie, în Centrul IT Tekwill, str. Studenților, 9/11. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://puzzleday.md/ro/  

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load