Festivalul de muzică populară “Acasă” ©

Festivalul de muzică populară “Acasă”

Compania iTicket a pregătit o surpriză frumoasă pentru toți oamenii noștri dragi, care revin acasă, pentru toți iubitorii de frumos și muzică bună, și lansează Festivalul național de muzică populară “Acasă”. Evenimentul este la prima ediție, dar organizatorii își propun o continuitate frumoasă și planifică să îl înrădăcineze într-o frumoasă tradiție anuală!

Evenimentul cu o denumire atât de simbolică - “Acasă”, va avea loc la mijlocul lunii august, în sânul naturii, cu o energie pozitivă și atmosferă nostalgică – bunul nostru Teatrul Verde.
Acest Festival are drept scop valorificarea patrimoniului, a culturii și a tradițiilor frumoase ale poporului nostru și va readuce pe toți acolo unde este cald, plăcut, unde miroase a pâine proaspăt coaptă, unde te simți în armonie, îți alini sufletul și te bucuri de cei dragi – acasă…

Concertul excepțional de muzică populară va trezi un amalgam de trăiri reconstituite ale neamului nostru transpuse în muzica sufletului, a tradițiilor noastre frumoase, a dansului și a portului popular.
Iar pentru a vă delecta cu muzica bună și pentru a vă alina sufletele, în cadrul Festivalului de muzică populară “Acasă” vor evolua artiștii naționali, cât și din România, care vor interpreta piesele îndrăgite într-un mod inedit:

Irina Loghin (România)

Mioara Velicu (România)

Maria Iliuț și Ansambul ”Crenguța de Iederă”

Cornelia Ștefăneț
Adrian Ursu
Nelly Ciobanu
Adi Carp
Ansamblul ”Ștefan Vodă

Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra "Fluieraș" condusă de frații Ștefăneț 

Vă invităm să sărbătorim împreună valorile culturale ale neamului nostru la Festivalul de muzică populară “Acasă” pe 16 august 2019, la ora 19:00, în incinta Teatrului Verde.

Biletele le procurați în rețeaua iTicket: https://iticket.md/ru/event/acasa    

 

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load