DARA va susține un concert solo în Chișinău

DARA va susține un concert solo în Chișinău

DARA va susține un concert solo în Chișinău


Evenimentul va avea loc pe 30 martie, la ora 19:00, pe scena Teatrului Eugene Ionesco.


Va fi un live deosebit de restul prestațiilor scenice cu care ne-a obișnuit, până nu demult, interpreta. Din acest motiv, vine și genericul show-ului - Un concert nebun ca mine”.
Este prima prestație solo, cu un play list intergral - DARA, dar vor fi neapărat și surprize și featuri. Anul trecut DARA a fost semnată de Casa Global Records, din București, făcând echipă cu INNA, Antonia, The Motans și Carla’s Dreams.


Publicul din Chișinău o cunoaște atât după piesele sale de debut ”Open yor eyes”,  ”Acasă”, fiind producții YouBesc, cât și datorită succesului piesei ”Fie ce-o fi”.


Mai nou, DARA a înregistrat, pe canalul său de YouTube, mai multe piese live session, în variantă video împreună cu o trupă de instrumentiști. Aceste piese au captat foarte rapid interesul publicului pe online, iar track-ul ”Nebună” este unul dintre cele mai distribuite piese, pe rețelele sociale din Moldova. Decizia de organizare a unui concert solo a fost luată de organizator, anume din aceste motive, dar și datorită solicitărilor fanilor DARA, venite pe mesageria privată.


Organizatorul concertului este Compania Sens Music, cunoscută prin evenimentele sale de marcă ”Gustar Music Festival”, DescOperă”, ”Familia”, Concertele Scorpions la Chișinău, Loredana, Bregovici, Holograf, 3SE și altele.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load