X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Diacov condamnă acțiunile lui Băsescu la Chișinău

31 ian. 2018,, 10:00   Politică
10240 18

Traian Băsescu trebuie pedepsit, cel puțin simbolic, pentru promovarea unionismului la Chișinău, consideră președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, citat de NOI.md.

Politicianul a declarat în cadrul emisiunii „Important” că implicarea fostului președinte al României în politica din Republica Moldova este condamnabilă.

„Simbolic trebuie pedepsit. Ceea ce face el nu se face nicăieri. Ia să mă duc eu în România să fac declarații de acest tip. Ce-ar spune prietenii noștri de la București? Ar spune, «măi tîmpitule, du-te acasă și fă declarații!»”, a precizat Diacov.

Dumitru Diacov și-a reiterat poziția exprimată anterior precum că Traian Băsescu ”s-a irosit ca politician” la București și încearcă acum să-și găsească loc în politica de la Chișinău, însă nu este binevenit.

„Această persoană, care a pus pe brînci practic politica de la București, ceea ce e astăzi la București e în mare măsură meritul și contribuția dlui Băsescu, el a pus cap în cap toate forțele politice de acolo, care nu se pot clarifica nici astăzi, și el după ce «a rezolvat» totul acolo, a rămas cu un rating 2%, a trecut Prutul și vinde iluzii acum în Republica Moldova, așa cum a spus-o. Eu cred că moldovenii și singuri se vor descurca”, sublinia atunci Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?