X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Jessica Alba a devenit mamă pentru a treia oară

3 ian. 2018,, 02:01   Externe
2404 0

Actriţa Jessica Alba a născut, în ultima zi a anului trecut, un al treilea copil, un băiat pe nume Hayes, relatează agenţia de ştiri UPI.

"Hayes Alba Warren, tu ştii cu siguranţă cum să suni la uşa noului an! Ai venit pe lume cu cîteva zile mai devreme, dar nu puteam fi mai fericiţi. Mama ta este cea mai puternică femeie pe care o cunosc... eşti atît de norocos să o ai alături de tine. Ai două surori uimitoare care deja te adoră şi ştiu că vei fi recunoscător să le ai alături de tine", a scris soţul Jessicăi, Cash Warren, într-o postare pe Instagram de luni.

"În prima ta zi de viaţă, promit să te iubesc, să te venerez şi să-ţi asigur o cutie cu nisip plină de visuri pe care să le explorezi. Bun venit în familie dragul meu copil Hayes! 12/31/2017", a adăugat fericitul tată, citat de Agerpres.

Warren a postat cu acest prilej şi o fotografie cu el ţinîndu-l în braţe pe nou-născutul care doarme.

"Hayes Alba Warren 12/31/17. Cel mai bun dar pentru a intra în Noul An!! Cash şi cu mine ne simţim atît de binecuvîntaţi. Haven şi Honor sînt deja obsedate de noul lor frăţior", a scris Alba pe propriul cont de Instagram, pe care postează şi o fotografie cu copilul, sub hashtag-ul "familyof5".

Waren şi Alba sînt căsătoriţi din 2008 şi mai au împreună două fiice, Honor, de 9 ani, şi Haven, de 6 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?