Ultima oră! Viceprimarul de Bălți și-a dat demisia (DOC)

Ultima oră! Viceprimarul de Bălți și-a dat demisia (DOC)

Viceprimarul de Bălți, Igor Șeremet, și-a dat astăzi demisia, notează NOI.md.

Igor Șeremet a precizat că motivul demisiei sale rezidă în faptul că nu împărtășește „mecanismele care primarul Renato Usatîi insistă să fie aplicate în administrarea orașului”.

„Pentru păstrarea reputației mele de jurist și a corectitudinii pe care în permanență am manifestat-o, astăzi îmi declar demisia din funcția de viceprimar. Este ultima mea zi de muncă. Declar public și deschis că revin în activitatea avocațională”, a precizat Șeremet.

El a adăugat că nu a venit în administrația municipiului Bălți pentru a dobîndi anumite dividende politice sau pentru funcții înalte.

„În măsura în care mecanismele aplicate de mine nu sînt tolerate, atunci nu am decît să stabilesc corectitudine și verticalitate în administrația publică locală, nu vreau să admit provocarea tensiunii între mine și dl primar, acestea vor influența negativ actul de administrare”, a punctat el. 

Totodată, el a subliniat că demisia sa are legătură cu criza deșeurilor din Municipiul Bălți. Potrivit lui Șeremet, Usatîi a rămas nemulțumit de faptul că Guvernul s-a implicat în soluționarea acestei probleme. 


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load