X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Gala de Revelion la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu

31 dec. 2017,, 13:31   Societate
3764 0

Muzică de calitate, atmosferă rafinată şi momente artistice de excepţie. Teatrul Naţional De Operă Şi Balet Maria Bieşu a fost neîncăpător aseară. Gala de revelion a reunit la Chişinău nume sonore ale operei moldoveneşti.

Printre invitaţii speciali s-au numărat soprana Valentina Naforniţa, solistul Adrian Ţîmpău şi Igor Ţurcan. Spectatorii au rămas încîntaţi de evoluţia corului şi orchestrei Teatrului Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu.

Atmosfera de sărbătoare a fost condimentată cu muzica rafinată combinată cu decor şi costume inedite.

"Vrem să aducem publicului nu un spectacol obișnuit de operă ci unul cu multe arii, ca în anul care vine să fie unul și mai frumos. și să fie unul și mai fructuos", a spus solista Maria Bulicanu.

"E o onoare în primul rînd. Publicul de acasă în care sînt emoții mai speciale. Nu pot să vă redau importanța, este ceva de suflet", a afirmat solistul, invitat special, Adrian Țîmpău.


Organizatorii spun că în fiecare an marchează sărbătorile de iarnă prin astfel de concerte.

"Gala de Revelion care o sărbătorim deja tradițional în fiecare an la sfîrșit de an, încununăm spectacolele noastre și toată activitatea noastră pe parcursul anilor. Este o relevație, un concert, o atmosferă feerică, de revelion de sărbători de iarnă", a spus organizatorul Anastasia Dascaliuc.

Concertul este susţinut de peste 100 de artişti de operă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?