Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Listele de evidenţă nominală a persoanelor asigurate de Guvern vor fi prezentate în format electronic

29 dec. 2017,, 17:50   Societate
4261 0

Începînd cu data de 1 ianuarie 2018, instituţiile responsabile de prezentarea listelor de evidenţă nominală a persoanelor neangajate, asigurate de Guvern, vor fi obligate să prezinte listele respective în format electronic, în conformitate cu prevederile art. 10, alin. (1), lit. d) din Legea cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţă medicală.

Raportarea va fi efectuată prin intermediul serviciului electronic Declaraţia CNAM, care este parte a Declaraţiei electronice a Serviciului Fiscal de Stat. Paşii necesari pentru completarea Declaraţiei CNAM îi puteţi găsi urmînd link-ul http://cnam.md/?page=151.

În formularul 2-04/l, prezentat prin Declaraţia CNAM, vor fi incluşi doar cetăţenii care deţin numărul de identificare de stat al persoanei fizice (codul IDNP), înscris în actul de identitate valabil.

În cazul persoanelor care renunţă la numărul de identificare de stat şi la evidenţa automatizată în Registrul de stat al populaţiei, formularul 2-04/l va fi prezentat pe suport de hîrtie agenţiilor teritoriale şi reprezentanţilor CNAM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?