X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ana Munteanu a primit Diploma de Onoare a Președintelui (FOTO)

29 dec. 2017,, 16:40   Societate
3917 1

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut o întîlnire cu Ana Munteanu, cîștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului televizat „Vocea României”.

În cadrul întîlnirii, Anei Munteanu i-a fost conferită Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

„Pentru succesul remarcabil obținut în cadrul acestei competiții a celor mai originale voci și stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului și a efortului depus în perfecționarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a asigurat-o pe cîştigătoarea concursului din ţara vecină că atît el, cît şi instituția prezidențială îi va oferi sprijin oricînd ea va avea nevoie.

„Menționez că Republica Moldova este o țară bogată în talente, care trebuie susținute și promovate. Este obiectivul pe care mi l-am propus și pe care îl urmez cu fidelitate”, a adăugat preşedintele ţării.


Reamintim că, prin victoria sa, Ana Munteanu a devenit prima moldoveancă ce a reuşit să cîştige marele trofeu de la „Vocea României”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?