Londra va lua măsuri sporite de securitate la evenimentele organizate de Revelion

Londra va lua măsuri sporite de securitate la evenimentele organizate de Revelion

Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat, joi, că va spori prezenţa forţelor de securitate în timpul evenimentelor ce vor avea loc cu ocazia trecerii în noul an, ca urmare la repetatele atacuri teroriste ce au avut loc pe teritoriul Marii Britanii, informează The Associated Press.

Cu toate că autorităţile au precizat că nu există nicio ameninţare specifică pentru evenimentele ce vor avea loc pe străzile capitalei britanice, Poliţia a atras atenţia că oamenii trebuie să fie vigilenţi.

Nick Aldworth, reprezentant al Poliţiei Metropolitane, a afirmat că vor fi utilizate metode de protecţie convenţionale, adăugînd că în public vor fi infiltraţi şi ofiţeri sub acoperire. Acesta a adăugat că, din motive de securitate, vor fi închise mai multe drumuri din Londra, iar oamenii vor trebui să aibă răbdare deoarece vor fi instituite mai multe puncte de control.

În Londra, pe malul Tamisei, va fi organizat celebrul Joc de artificii cu ocazia trecerii în noul an, eveniment la care vor participa zeci de mii de oameni.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load