Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Poșta Moldovei a lansat primul Post Terminal în or. Bălți (FOTO) ©

28 dec. 2017,, 17:10   Societate
4242 0

Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a instalat astăzi primul Post Terminal în republică, și anume în orașul Bălți. Cu această ocazie, reprezentanții întreprinderii s-au adunat la lansarea primului Post Terminal din teritoriu.

Prezent la eveniment, conducătorul proiectului Post Terminal, Veaceslav Dragot, a menționat că numărul persoanelor care folosesc serviciul Post Terminal este în continuă creștere, motiv pentru care s-a decis extinderea acestui serviciu. „Acum 2 ani, exact în luna decembrie a fost instalat primul Post Terminal în orașul Chișinău, iar la o săptămână după aceasta au început să parvină primele comenzi. Orașul Bălți este astăzi onorat cu un cadou în ajunul sărbătorilor de iarnă. Actualmente, pe siteul www.pt.md sunt înregistrate circa 15.000 de persoane. Acum 2 ani ne bucuram de 10 colete, astăzi cifra a ajuns până la 10.000 de colete lunar introduse în Post Terminal. Felicitări și vă încurajez să folosiți acest serviciu pentru comoditatea Dvs.”

De asemenea, conducătorul proiectului a menționat că pentru a beneficia de acest serviciu clientul trebuie să se înregistreze pe site-ul www.pt.md, după care primește un ID personal pe care îl folosește ulterior la efectuarea comenzii on-line. Beneficiarul este anunțat despre plasarea pachetului în celula Post Terminalului prin intermediul unui e-mail și a unui SMS, cu conținerea unui cod secret. Ulterior, codul unic va fi folosit de client, la momentul ridicării pachetului. Totodată, acesta a concretizat că trimiterea poștală poate fi păstrată în celula Post Terminalului timp de 3 zile. După expirarea termenului de păstrare, trimiterea va fi extrasă din celulă și va putea fi ridicată de către client (destinatar) direct de la oficiul poștal.

Directorul de Centrul de Poștă Bălți, Fălești și Glodeni, Vasile Guțu a mulțumit conducerea întreprinderii „În ajun de sărbători, Î.S. „Poșta Moldovei” vine cu un produs nou – Post Terminal, care are menirea de a simplifica munca lucrătorilor poștali. Tot ce face întreprinderea în ultimii ani este pentru a ne apropia cât mai mult de clienți printr-o deservirea calitativă. Mulțumesc colegilor și sunt convins că e un început de bun augur.”

Prezenți la conferința de presă au fost și potențialii clienți ai Post Terminalului din orașul Bălți. Aceștia s-au arătat încântați de inițiativa întreprinderii și au adăugat „Suntem foarte bucuroși că în orașul Bălți s-a deschis un Post Terminal. Acum voi avea ocazia să-mi ridic coletele la orice oră fără a sta în cozi obositoare. Mulțumim Poșta Moldovei ”.

În cadrul evenimentului, reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei” au explicat modalitatea de utilizare a Post Terminalului, care este un sistem automatizat, prevăzut pentru recepționarea și distribuirea trimiterilor poștale. Acest utilaj conține celule protejate, care permit clienților ridicarea coletelor la orice oră, fără deplasare la oficiul poștal. Astfel de terminale și-au câștigat deja recunoașterea în mai multe orașe din întreaga lume. Poșta Moldovei a implementat acest serviciu în anul 2015, iar până acum au fost instalate 22 de Post Terminale.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?