Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Gas Natural Fenosa atenționează cu privire la o escrocherie de proporții

28 dec. 2017,, 16:43   Societate
3426 0

Gas Natural Fenosa își atenționează clienții asupra faptului că un grup de șarlatani propun spre comercializare dispozitive dubioase, sub pretextul că ar contribui la economia energiei electrice, notează NOI.md.

Compania îi îndeamnă pe consumatori să fie precauți și să nu se lase înșelați de mesajele pe care le primesc în poșta electronică sau pe rețelele de socializare.

„Şarlatanii din spatele acestei scheme internaţionale de înşelătorie fac referinţă, pentru o mai mare “credibilitate”, la decizii inexistente ale unor instituţii de stat în raport cu compania furnizoare de energie electrică privind achitarea unor amenzi exorbitante. Postarea conţine, de asemenea, imaginea contrafăcută a unei scrisori adresate unui aşa-numit „client” anonim de către un reprezentant al întreprinderii, care în realitate nu a fost expediată”, se arată într-un comunicat al Gas Natural Fenosa.

Potrivit companiei, toate aceste acţiuni ilegale sînt înfăptuite de o rețea de escroci extinsă, care acționează atît în Republica Moldova, cît și în Ucraina, Federaţia Rusă şi alte ţări din regiune.

„Pentru evitarea eventualelor acţiuni de manipulare a consumatorilor de energie electrică, Gas Natural Fenosa solicită tuturor clienţilor săi să nu se lase înşelaţi de astfel de postări sau mesaje capcană şi să manifeste atenţie sporită în acest sens”, se mai arată în comunicatul companiei.


Furnizorul își îndeamnă clienții să procure echipamentul necesar doar din reţele oficiale, care activează legal, cu respectarea tuturor normelor stabilite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?