X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cîți bani vor fi cheltuiți pentru drumul de ocolire a satului Bahmut

27 dec. 2017,, 14:30   Economie
2347 1

Construcția drumului de ocolire de lîngă satul Bahmut va fi efectuată de compania „Rutador” (Moldova), care a cîștigat licitația.

Anunțul a fost făcut de către Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, care a menționat că valoarea totală a contractului este de 5,289 milioane de euro. În calitate de finanțator figurează Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Drumul de ocolire a satului Bahmut (km 68 + 250 – km 74 + 177) face parte din drumul național R1 Chişinău – Ungheni – frontiera cu România, aflat în proces de reabilitare în baza unor contracte internaționale.

Drumul de ocolire cu o lungime de 5,9 km va avea 2 benzi de circulație și include podețe, un pasaj pietonal subteran și 3 intersecții.

La licitația organizată de Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” au participat 4 ofertanți, inclusiv 3 companii străine. Însă, în urma examinării, evaluării și comparării ofertelor, cîștigătoare a licitației a fost desemnată compania „Rutador” SRL, care o oferit cel mai mic preț și a demonstrat că are capacitatea și resursele necesare pentru executarea lucrărilor stipulate în contract.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?