X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Timp de 34 de ani o familie a decorat pomul de Crăciun, cumpărat în anul 1983

31 dec. 2017,, 17:16   Externe
4511 0

O familie din statul american din California timp de 34 de ani nu a aruncat pomul de Crăciun, informează Daily Mail.

În anul 1983, locuitorii orașului Irvine Gina și Joe Mistretta au dat 20 de dolari SUA pentru un pin de 60 de centimetri, care era vîndut ca un pom de Crăciun. Ei au adus copacul acasă și l-au decorat cu o ghirlandă.

Cînd s-au terminat sărbătorile, familia Mistretta a decis să păstreze pinul mic pînă în anul următor și să o pună într-o glastră. Peste un an, au decorat din nou pentru Crăciun pinul. Cu timpului, aceasta a devenit o tradiție familială.

În 34 de ani, pinul a crescut considerabil. Acum cîntărește mai mult de 130 de kilograme. Pentru ca copacul nu să nu crească pînă în tavan, trebuie să fie tăiat. În plus, de mai multe ori pe an, el este transplantat într-o glastră nouă.

Gina și Joe intenționează să lase pinul moștenire unuia dintre fii. Viața acestor copaci e de 300 de ani, deci acesta va ajunge pentru mai multe generații.


Pe 21 decembrie a apărut informația că Comisia americană pentru securitatea produselor de consum a filmat un video care demonstrează cît de repede se poate răspîndi focul, care s-a aprins de la pomul de Crăciun în întreaga casă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?