X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Serviciul Vamal s-a ales cu 97 de automobile noi

26 dec. 2017,, 14:39   Societate
3845 0

97 de automobile au fost procurate pentru dotarea birourilor vamale și ale subdiviziunilor Aparatului Central al Serviciului Vamal, informează Noi.md.

Automobilele au fost transmise astăzi în cadrul unei ceremonii desfășurate în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit premierului Pavel Filip, această investiție este făcută cu scopul de a spori calitatea serviciilor prestate de instituție. Oficialul a remarcat că, în comparație cu anul 2016, Serviciul Vamal a înregistrat venituri mai mari cu 18%, adică peste trei miliarde de lei.

”Aceasta este și o confirmare că reformele pornite în urmă cu doi ani, produc efecte pozitive. Știu că reformele ȋn general sînt dureroase, dar iată că ele aduc și rezultate: mai mulți bani la buget, salarii mai mari pentru angajați, dotarea cu echipamente noi. Bineînțeles că mai sînt multe de făcut în acest domeniu, dar sîntem pe drumul care trebuie ṣi roadele se vor vedea și mai mult”, a declarat astăzi Filip.

Pentru achiziționarea celor 97 de autoturisme din bugetul de stat au fost alocate 19,8 milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?