X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce-şi doreşte Constantin Moscovici de la anul 2018 (VIDEO)

22 dec. 2017,, 15:50   Showbiz
5398 0

2017 a fost un an greu, dar foarte reușit pentru naistul Constantin Moscovici. În cadrul unui interviu oferit portalului NOI.md, interpretul şi compozitorul de muzică uşoară a dat de înţeles că în anul care vine are planuri mari şi, cu ajutorul prietenilor, acestea se vor realiza.

„Acest an a fost foarte complicat, dar, totodată, şi foarte reuşit ce ţine de creație sau proiecte noi. Am susținut cinci spectacole în Israel cu cele mai mari orchestre simfonice de acolo. Totodată, am dat un spectacol în centrul orașului Washington, America. Dar cea mai mare realizare este totuși crearea albumului „Șlagăre din anii 70-80”, care a fost realizat cu ajutorul prietenului meu Vasili Chirtoca, care a pornit ideea aceasta și sper să continuăm și anul viitor”, ne-a mărturisit naistul.

Constantin Moscovici are planuri mari şi pentru anul 2018, pentru care spune că va munci din greu.

„În 2018 vreau să mai organizez niște spectacole, voi continua proiectele ce sînt legate de antologia muzicii străine interpretate la nai, sper în luna mai să dăm şi un spectacol mai special. Sper să continuăm proiectul Hiturile anilor 80-90”, a adăugat îndrăgitul interpret.

Constantin Moscovici este un interpret și compozitor de muzică ușoară din ţara noastră, iar de-a lungul carierei sale a întreprins numeroase turnee în România, Rusia, Belarus, Cehia, Polonia, Ungaria, Germania, Grecia, Turcia, Italia, Spania, Franța, Egipt, Japonia, Israel, Liban, Mozambic, SUA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?