Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

A zărit infractorul înainte de a-i fi spartă mașina (VIDEO)

22 dec. 2017,, 13:49   Capitala
3714 0

O femeie din Capitală vorbea la telefon cu soțul de la balconul apartamentului în care locuia, cînd la un moment dat a observat o persoană suspectă lîngă automobilul său parcat în curte. Aceasta a spart geamul și a păstruns în vehicul, iar la strigătul proprietarei s-a făcut nevăzut.

Cazul a avut loc în zona bulervardului Grigore Vieru din Capitală. Din fericire, făptașul a fost reținut de poliţiştii sectorului Rîşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, care demarau activităţi de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale.

Astfel, suspectul s-a dovedit a fi în vîrstă de 29 ani, domiciliat în orăşelul Cricova. Acesta și-a recunoscut vinovăţia. În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că el ar fi pătruns în automobilul de model „Toyota Yaris”, deteriorînd parbrizul lateral.

Asupra lui, a fost depistată camera de bord sustrasă din automobil. Mai mult, anterior, acesta a fost judecat pentru pungăşii, furturi şi infracţiuni legate de droguri, iar recent a fost eliberat din locurile de detenţie.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru furt. Conform legislaţiei în vigoare, riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?