X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Răspunsul dat de Plahotniuc la întrebarea despre diploma lui Gaburici

21 dec. 2017,, 17:29   Politică
8514 9

E un comportament cameleonic, unul tipic oportunist, care spune foarte multe despre seriozitatea acestor atacuri, dar și despre etica lor.

Astfel a comentat liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru Moldpres, faptul că mai mulți jurnaliști și analiști politici îl atacă pe fostul premier Chiril Gaburici în legătură cu diploma lui de studii.

Potrivit lui Plahotniuc, în funcția în care a fost numit, Chiril Gaburici „are ocazia să răspundă acestor critici prin rezultate”.

„Mă uit acum cu uimire cum analiști sau jurnaliști care au făcut zid în fața lui, cînd era premier, ca să-l apere de atacurile legate de diploma respectivă, acum îl atacă pe tema asta. În funcția în care a fost numit, Chiril Gaburici are ocazia să răspundă prin rezultate acestor critici. Dar noi nu pentru asta l-am numit, ci pentru a munci pentru rezolvarea unor probleme foarte importante din sfera economică și a infrastructurii, pe noi ne interesează capacitățile lui de a gestiona un domeniu atît de important ca cel al economiei și infrastructurii. Iar cetățenii sînt sigur că îl vor evalua, la fel, după rezultate”, a remarcat Plahotniuc.

Cît privește faptul că Gaburici ar fi fost propus de PLDM în funcția de premier, Plahotniuc a specificat că se căuta tocmai un om care să nu fie politician, pentru că era un guvern minoritar și trebuia acceptat și de opoziție.


„Nu-mi amintesc ca el să fi fost în PLDM. Dimpotrivă, îmi amintesc cum el a fost tratat foarte urît de către unii reprezentanți ai acestui partid în timp ce s-a aflat în funcție”, a răspuns Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?