Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Andrei Neguță a condus delegaţia RM la ședința Consiliului Economic al CSI

19 dec. 2017,, 15:50   Politică
2611 0

În or. Moscova, a avut loc cea de-a 76-a ședință a Consiliului Economic al Comunității Statelor Independente, la care au participat reprezentanţi ai celor 11 țări-membre ale CSI.

Prin Dispoziția Guvernului RM nr.109-d din 16 noiembrie 2017, la ședința CE al CSI au fost delegaţi Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă A.Neguța, Consilierul O.Berzan și Secretarul II D.Dumitraş.

Pe agenda reuniunii au figurat mai multe subiecte de interes comun, care presupun cooperarea în domeniile gestionării deşeurilor de echipamente electronice şi electrice, inovării, veterinăriei ş.a.

Consiliul Economic al CSI este principalul organ executiv care asigură punerea în aplicare a acordurilor adoptate în cadrul CSI, a deciziilor Consiliului șefilor de stat și ale șefilor de guvern ai Comunităţii, constituirea și funcționarea zonei de liber schimb și alte aspecte ale cooperării socio-economice în spaţiul CSI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?