X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Încă un permis de conducere falsificat, reținut în PTF Sculeni

18 dec. 2017,, 12:51   Societate
1768 0

Un cetățean al României este documentat de polițiștii de frontieră pentru deținerea permisului de conducere falsificat.

Tînărul, originar din Județul Iași, a declarat că și-a luat permisul în Grecia și urmase toate etapele legale pentru obținerea acestuia. Cazul a fost înregistrat la sfîrșitul săptămînii trecute, pe sensul de intrare în Republica Moldova prin punctul de trecere Sculeni.

În timpul controlului de frontieră, cetățeanul român de 27 de ani a prezentat printre documentele de călătorie și permisul de conducere, eliberat de autoritățile elene, pentru autoturismul de model Hyundai. Polițistului de frontieră i-a părut suspect permisul, care semnala mai multe elemente ce nu corespundeau celor originale. Urmare a unei verificări suplimentare, cu tehnica din dotare, s-a stabilit contrafacerea acestuia.
Conducătorul auto, suspectat de falsificarea documentului, a declarat că nu cunoștea despre acest fapt, ba mai mult că frecventase școala auto în Grecia, pentru studii achitînd suma de 600 euro, iar examenele le-a susținut din a doua încercare.
La fel, în audieri tînărul a relatat polițiștilor de frontieră că în baza permisului dat călătorise în mai multe țări din Uniunea Europeană, fără a întîmpina careva probleme.

Documentul falsificat a fost ridicat și transmis spre expertiză. Angajații Poliției de Frontieră continuă cercetările în vederea elucidării cazului și luării măsurilor legale ce se impun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?