X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon a oferit noi distincții de stat cu prilejul Zilei Poliției (DOC)

18 dec. 2017,, 12:20   Politică
4720 1

Șeful statului a conferit astăzi distincții de stat unui grup de colonei de poliție în rezervă, cu prilejul marcării celor 27 de ani de la înființarea Poliției naționale, informează NOI.md.

Distincțiile de stat au fost oferite pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite în educarea tinerei generații în spiritul militaro-patriotic și contribuție la protecția socială a veteranilor.

Totodată, Igor Dodon a conferit Ordinul „Ștefan cel Mare” Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău și „Ordinul de Onoare” Departamentului Trupelor de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne. Distincțiile au fost acordate în semn de profundă apreciere a meritelor în asigurarea legalității, ordinii și securității publice.

Demnitarul a adus mulțumiri tuturor polițiștilor care au contribuit la dezvoltarea Republicii Moldova ca stat de drept și au făcut față provocărilor timpului, manifestînd fidelitate și credință la apărarea valorilor supreme – suveranitatea, independența și integritatea teritorială a țării.

„Consemnarea acestei sărbători are o conotație deosebită pentru întreaga noastră societate, întrucît, la constituirea și afirmarea statalității Republicii Moldova, un rol aparte revine anume Poliției, care, din momentul proclamării independenței, s-a aflat la straja ordinii publice și a securității vieții cetățenilor, promovînd consecvent principiile unui stat de drept”, se arată în mesajul semnat de Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?