X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Argument serios al Aeroportului Chișinău în lupta concurențială

14 dec. 2017,, 14:30   Economie
2870 0

Lucrările de construcţie a celei de-a doua piste de aterizare/decolare de la aeroportul Chişinău se vor finaliza la 19 iulie 2018, ziua în care este planificată deschiderea ei oficială.

Înainte de a fi dată în exploatare, cea de-a doua pistă va fi supusă unor testări: un avion de laborator va efectua operaţiuni de decolare şi aterizare. Datele tehnice obţinute în rezultatul acestor exerciţii vor fi transmise companiilor aeriene şi piloţilor.

Existenţa celei de-a doua piste de aterizare/decolare va oferi Aeroportului Chişinău un şir de avantaje concurenţiale. Aeroportul va avea posibilitate să treacă la un regim non-stop de lucru şi nu va fi închis pe timp de noapte. Acest fapt va crea condiţii suplimentare de confort atît pentru pasageri, cît şi pentru operatorii aerieni. Avînd la dispoziţie două piste, în raport cu aeroporturile din regiune, aeroportul din Chişinău va putea deservi mai multe curse, ceea ce va determina deschiderea de noi rute, sporirea fluxului de pasageri şi, prin urmare, majorarea veniturilor.

Prezența celei de-a doua piste de aterizare/decolare a Aeroportului Chişinău constituie un argument solid în lupta concurenţială cu aeroporturile regionale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?