X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Prințul Harry și Meghan vor petrece Crăciunul alături regina Elisabeta a II-a

15 dec. 2017,, 01:04   Externe
2235 0

Prințul Harry și logodnica lui, actrița americană Meghan Markle, vor petrece un Crăciun tradițional în acest an alături de regina Elisabeta a II-a și de alți membri ai familiei regale la castelul Sandringham, o reședință pe care suverana britanică o deține în comitatul Norfolk din estul Angliei, informează DPA.

Fratele prințului Harry, prințul William, și familia acestuia sînt așteptați să se alăture reginei la castelul Sandringham în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, a precizat miercuri familia regală.

Familia regală britanică va respecta o tradiție anuală ce datează de multe decenii și va participa la slujba de Crăciun ce va avea loc la biserica St. Mary Magdalene aflată pe domeniul Sandringham.

Prințul Harry, în vîrstă de 33 de ani, și Meghan Markle, în vîrstă de 36 de ani, și-au anunțat logodna la sfîrșitul lunii noiembrie, punînd astfel capăt mai multor luni de speculații referitoare la natura relației lor.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători în luna mai în cadrul unei ceremonii religioase ce va avea loc într-o capelă aflată pe domeniul Castelului Windsor, o reședință regală aflată în partea vestică a Londrei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?