Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Consilierii prezidențiali vor asculta ofurile cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului

14 dec. 2017,, 10:40   Societate
2519 1

La inițiativa președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, consilierii prezidențiali continuă să primească în audiență cetățeni de pe ambele maluri ale Nistrului, care se confruntă cu diverse probleme ce ar putea fi soluționate de autoritățile statului.

Astfel, astăzi, 14 decembrie, primirea cetățenilor are loc în oraşul Rezina, satul Coşniţa şi Varniţa, între orele 10.00 și 16.00.

Mai exact, locuitorii orașului Rezina sînt aşteptaţi la sediul Consiliului Raional Rezina (etajul II, Sala de protocol). Cei din satul Coşniţa pot merge la Consiliul Raional Dubăsari (etajul II, sala de ședințe), iar locuitorii Varniței – la sediul Primăriei, etajul III.

De menţionat că prima audiență de acest gen a avut loc pe 27 noiembrie curent.

În audiență au fost 24 de persoane care s-au adresat cu diverse probleme, printre care unele legate de acordarea asistenței sociale persoanelor în etate, probleme de ordin juridic, probleme legate de înregistrarea actelor civile, dar și au fost multiple plîngeri pe birocrația care persistă în structurile de stat de pe ambele maluri ale Nistrului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?