X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Eni se apără: Pe strada Burebista lucrările nu au fost făcute necalitativ

11 dec. 2017,, 10:41   Capitala
3121 0

Incidentul de ieri, cînd un camion s-a prăbușit într-o gaură din asfalt pe strada Burebista, din sectorul Botanica, în urma spargerii unei țevi, s-a produs din cauza lipsei unei canalizări pluviale, susține Directorul întreprinderii Termoelectrica, Veaceslav Eni, citat de NOI.md.

„Aici a fost făcută reparație capitală, iar după ce s-a finalizat lucrarea, pînă la darea în exploatare, a fost asfaltată zona, dar în urma ploilor de acum 3-4 săptămîni, în lipsa unei canalizări pluviale, s-a tasat asfaltul”, a explicat Eni.

„Vreau să fim înțeleși corect: deteriorarea asfaltului nu s-a produs din cauză că au fost făcute prost lucrările, dar pentru că la o distanță mică s-a produs o altă ruptură la rețea”, a specificat șeful de la Termoelectrica.

Totodată, el a menționat că zona a fost îngrădită, iar în prezent, acolo se află o echipă de la întreprindere, care supraveghează porțiunea avariată.

Apa care s-a scurs a inundat o porțiune din șoseaua Muncești.


Deocamdată, angajații Întreprinderii Municipale Termoelectrica nu au intervenit pentru a repara rețelele, pe motiv că temperatura aerului este prea joasă pentru a se face deconectări.

NOI.md reamintește că, duminică, 10 decembrie, pe strada Burebista, din cauza surpării asfaltului, un camion a fost avariat după ce s-a prăbușit într-o gaură din asfalt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?