X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

MAEIE comentează accidentul rutier din Județul Harghita, România

10 dec. 2017,, 14:00   Societate
3691 2

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind accidentul din această dimineață din Județul Harghita, România, notează NOI.md.

Acesta s-a produs pe Drumul Național 15, în raza orașului Borsec, și a implicat un microbuz din Republica Moldova ce se deplasa pe ruta Praga-Orhei. În urma accidentului au decedat două persoane, iar alte şapte au fost internate în spitalul din orașul Toplița.

De asemenea, la indicația Prim-ministrului Pavel Filip a fost creată o celulă de criză pentru elucidarea circumstanțelor accidentului rutier. Ambasada Republicii Moldova la București este în contact permanent cu autoritățile române. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare.

De asemenea, șeful Executivului a cerut să fie acordată toată asistența necesară persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului.

Conform informațiilor preliminare, un microbuz, care venea din Republica Cehă și se îndrepta spre Republica Moldova, a derapat de pe carosabilul acoperit de zăpadă și s-a răsturnat între localitățile Tulgheş şi Borsec din România. La momentul accidentului, în autovehicul se aflau 20 de persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?