Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În Moldova a venit unul dintre cei mai mari operatori internaționali de tichete de masă

7 dec. 2017,, 14:10   Societate
3379 4

Group Up – unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de servicii alimentare cu tichete – își va începe activitatea în Moldova în 2018 și va emite tichete de masă la începutul anului, infomează NOI.md.

Grupul Up este un grup internațional, independent și solid care oferă servicii și produse adaptate piețelor locale menite să îmbunătățească și să simplifice viața clienților săi: tichete și carduri de masă, cadouri, tichete sociale, aplicaţii mobile etc. în 19 țări.

În luna octombrie 2017, grupul UP și-a deschis o filială în Republica Moldova și în prezemt finalizează procesul de licențiere. Începînd cu anul 2018, compania își va începe activitatea cu primul produs – tichetul de masă, disponibil pe suport de hîrtie și electronic.

Up Moldova a stabilit deja primele acorduri comerciale cu branduri naționale renumite, precum Linella, UniMarket, Nr.1, Andy’s Pizza, La Placinte, Fourchette, Mojito, Draft, Tucano, Pretzel, La Taifas etc. – aceștia fiind primii comercianți din Moldova care au intrat în rețeaua de acceptare a plăților cu tichete de masa a cumpărăturilor alimentare efectuate.

Decizia strategică de extindere a grupului Up pe piața autohtonă a fost motivată de promulgarea recentă a legii prin care angajatorii din Republica Moldova au dreptul să le acorde salariaţilor săi o alocaţie individuală de hrană, pentru fiecare zi de muncă, sub formă de tichete de masă. Mai mult, în urma studiilor realizate în țările unde există o legislație care reglementează tichetul de masă, acesta a devenit cel mai dorit beneficiu pentru salariați.


Tichetul de masă înseamnă pentru salariați creșterea puterii de cumpărare, sprijin pentru achiziția de alimente, motivare crescută la locul de muncă și o alimentație de calitate mai bună. Totodată, pentru angajatori, principalele motive pentru care aleg să își motiveze salariații prin intermediul tichetelor de masă constau în optimizarea costurilor prin facilitățile fiscale și creșterea motivării angajaților, cu impact direct asupra competitivității companiei, a atragerii și retenției de personal.

În fiecare țară unde este prezent, grupul Up oferă produse și servicii adaptate pieței locale și cerințelor utilizatorilor și clienților. Grupul Up dezvoltă produse și servicii menite să îmbunătățească și să simplifice viața clienților săi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?