PPDA și PAS "au acces" în familia Partidului Popular European

PPDA și PAS "au acces" în familia Partidului Popular European

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au devenit astăzi membri observatori ai Partidului Popular European (PPE).

Decizia a fost luată în unanimitate în cadrul Adunării Politice a PPE, desfășurată la Bruxelles.

“Zi istorică pentru parcursul european al Moldovei. Astăzi, cu unanimitate de voturi, Platforma Demnitate și Adevăr, precum și Partidul Acțiune și Solidaritate, au fost admise în Partidul Popular European, în calitate de membri observatori.

Le mulțumim partenerilor noștri europeni pentru sprijinul acordat nouă și oamenilor țării noastre. În pofida tuturor greutăților, Platforma DA nu a cedat să lupte pentru oameni, pentru Demnitate, pentru Adevăr. În timpul protestelor, cît și ulterior, am demonstrat consecvență în mesajul nostru despre consolidarea tuturor forțelor sănătoase și puternice din Moldova pentru a lupta pentru drepturile fundamentale ale cetățenilor noștri”, a scris liderul PPDA Andrei Năstase.

La rîndul său, purtătorul de cuvînt al PPE, parlamentarul Siegfried Mureșan a felicitat cele două formaţiuni, urîndu-le “Bun venit” în familia PPE. ” De mîine, ne apucăm de treabă: pregătim strategia pentru alegerile parlamentare din Moldova din 2018″, a menţionat el.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load