Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Cele mai interesante experiențe pe care le puteți trăi în Laponia (VIDEO)

11 dec. 2017,, 04:01   Externe
5323 0

Vacanță în țara lui Moș Crăciun. Copiii cuminți și-au făcut deja bagajele și abia așteaptă să pășească în satul Moșului de la Polul Nord.

Un tărîm magic unde puteți ajunge și voi. Plimbări cu sania trasă de reni, safari cu huski sînt doar cîteva dintre cele mai interesante experiențe pe care le puteți trăi în Laponia. Grăbiți-vă! Mai sînt puține bilete la cursa de pe 18 decembrie. E ultima șansă de anul acesta.

Satul în care locuiește Moș Crăciun, spriduși, husky și reni care trag la sanie.. chiar există așa ceva! Este un tărîm magic unde puteți ajunge și voi. Cine nu are răbdare să-l aştepte pe Moş Crăciun acasă poate merge direct în paradisul iernii, în ţara lui, în Laponia. Acolo puteți să aflaţi secretele spiriduşilor care-l ajută să pregătească darurile pentru copiii cuminţi. Dar şi să luaţi parte la un safari cu reni, cu huski, să conduceţi un snowmobil, ori să vă arătaţi măiestria la schi. Tot acolo îl veţi cunoaşte pe renul Rudolf şi veţi putea admira aurora boreală.

Biletele de pe 22 decembrie s-au epuizat, însa anul acesta agenția, la cererea expresă a clienților, a pus la dispoziția acestora, un al doilea charter, pe data de 18 decembrie.

"Cea mai interesantă activitate pentru pitici este excursia în căutarea Moşului, unde pleacă de dimineaţă însoţiţi de elfi. Pornesc în căutarea Moşului, iar după o scurtă plimbare se întîlnesc cu doamna Crăciun, ce-i întîmpină. Nu există vacanţă mai frumoasă pentru ei decît Ţara Moşului", a spus Ruxandra Radu, manager Outgoing Perfect Tour.


La cazare puteți opta fie pentru un hotel aflat chiar în centrul stațiunii Levi, fie pentru un apartament care vă oferă intimitate și confort.

"Preţurile sînt destul de diferite. Pot, de exemplu, să aleagă apartamente ce au saună şi semineu, iar tariful porneşte de la 1590 de euro de adult. Un tarif pentru un copil ajunge la 1290 de euro", a mai afirmat Ruxandra Radu, manager Outgoing Perfect Tour.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?