X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Silvia Radu renunță la bradul adus din Ucraina și cumpără din banii ei altul

2 dec. 2017,, 10:27   Capitala
6101 2

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, și-a arătat nemulțumirea față de starea Pomului de Crăciun care a ajuns în această dimineață în Capitală.

De asemenea, primarul interimar a mai precizat și faptul că cei care au greșit în privința molidului o să suporte consecințele.

"Nu pot sabotajele sau ghinioanele sa fie mai puternice decat dorința mea ca locuitorii Chișinăului sa aibă parte de sărbători frumoase! Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat în aceasta dimineața în PMAN, el a ajuns pur și simplu distrus. Urmează sa vedem mai tîrziu cum a fost posibil sa se întîmple asta și cei care au greșit sau au procedat asa în mod intenționat, sa suporte consecințele. Unii foarte tare își doresc ca locuitorii Chișinăului sa nu aibă brad de Craciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul sa fie și va fi unul frumos, chiar dacă mai întîrziem cîteva zile. Iar ca să elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpăra personal acest brad, din bani proprii, îl voi dona municipalității ca un cadou din partea mea pentru locuitorii Chișinăului", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?