Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Acțiune inedită: o noapte în camionul de Crăciun (FOTO)

30 noi. 2017,, 05:00   Externe
3547 0

Filiala britanică a Companiei „Coca-Cola” a venit cu o mișcare de marketing interesantă.

Acum, în tradiționalul camion Roșu de Crăciun, care de obicei călătorește prin țară promovînd băutura carbogazoasă, se poate petrece o noapte. Acest lucru va fi posibil doar pentru un singur cuplu, doar o singură dată și numai dacă acesta cîștigă concursul. Compania a postat pe site-ul Late Rooms un anunț că camionul de Crăciun „Coca-Cola”, devenit celebru datorită publicității de decenii, se dă în chirie pentru o noapte ca hotel.

„Numărul” este disponibil numai pe data de 15 decembrie pentru doi oaspeți adulți. Camionul va fi în centrul Londrei – locul exact, deocamdată, nu se cunoaște. Prețul unei nopți nu este indicat, deoarece șederea „peste noapte” în camion este complet gratuită. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cîștigi un concurs: să scrii un eseu de ce anume tu, și nu altcineva meriți să obțină acest premiu ciudat – o noapte în caroseria camionului.

Craciun-noapte-decembrie-2017-great-britain03-metro_co_uk%281%29.JPG" style="width: 800px; height: 534px;" />

De fapt, camionul este dotat cu cele necesare ca o cameră de hotel: o baie cu toaletă, o bucătărie și un pat dublu. Aici mai este un televizor cu o mare varietate de filme de Crăciun, un șemineu, un pom de Crăciun și un frigider cu bucate delicioase. Iar dimineața fericiții cîștigători vor avea parte de daruri.


Pînă la 15 decembrie camionul va călători prin Marea Britanie, oprindu-se în diferite orașe și atrăgînd atenția populației. Însă nu toată lumea împărtășește această bucurie. Primarul orașului Liverpool, de exemplu, a îndemnat să se boicoteze sosirea camionului roșu de Crăciun cu Santa Claus la bord, deoarece, în opinia sa, acțiunea promovează alimente nesănătoase. Oficialul examinează posibilitatea ca autoritățile să interzică sosirea acestuia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?