Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ce titlul va purta Meghan Markle după ce se va căsători cu Prințul Harry?

28 noi. 2017,, 00:00   Externe
5919 0

Acum că nu mai încape îndoială că Meghan Markle va deveni soția Prințului Harry, o altă întrebare se află pe buzele supușilor regali: ce titulatură va purta actrița după ce va intra în familia regală britanică?

Au anunțat că sînt logodiți și că se căsătoresc în primăvara anului viitor

Ei bine, presa internațională titrează că Meghan Markle s-ar putea numi, după căsătoria cu Prințul Harry, Ducesă de Sussex. Asemenea lui Kate Middleton, care a devenit Ducesă de Cambridge după căsătoria cu Prințul William, Meghan ar putea deveni ”Ducesă”, din moment ce titlul de „prințesă” este moștenit doar de acelea care au sînge albastru și sînt născute în sînul familiei regale, asemenea Prințesei Charlotte.

Au primit un ducat în ziua nunții lor.

Asta pentru că, după căsătorie, Harry ar putea primi un ducat, asemenea fratelui său mai mare, din partea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii. Și cum titlul de „Duci de Sussex” n-a mai fost folosit din 1843, cei doi sînt candidații potriviți pentru o asemenea titulatură.

O altă variantă ar fi ”Alteța Sa Regală Prințesa Henry de Wales”, dat fiind faptul că Harry este Alteța Sa Regală Prinț Harry de Wales. Alte variante posibile pentru acest cuplu ar fi Ducii de Clarence sau Ducii de Buckingham, ambele titluri fiind disponibile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?