Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Bilanţul accidentelor rutiere în ultimele 72 ore

27 noi. 2017,, 09:31   Societate
3329 0

Pe parcursul ultimelor 72 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 110 accidente rutiere soldate cu o persoană decedată şi 11 persoane traumatizate, notează NOI.md.

În ziua de 24 noiembrie curent, un bărbat de 58 ani connducînd un “Mercedes A140”, a tamponat violent un pieton de 63 ani, care traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs pe strada Gh. Asachi, victima fiind transportată în stare gravă la spital, unde decedat în secţia de reanimare. Cazul este investigat de Serviciul Accidente Urmărire Penală.

Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei, care urmează a fi identificaţi şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani pînă la 3 ani.

În cazurile soldate cu pagube materiale au intervenit la faţa locului echipele mobile ale Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Decizii de sancţionare au fost luate în privinţa a 55 şoferi, fiindu-le aplicate amenzi în mărime de la 900 lei pînă la 1 500 lei şi puncte de penalizare.

Prin urmare Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău avertizează şi solicită conducătorilor auto să respecte prevederile punctului 13 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere în scopul evitării ambuteiajelor. Astfel, conducătorii auto care au nimerit în accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, sînt obligaţi să elibereze carosabilul şi să se deplaseze la sediul Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din strada Aleea Gării 38., întrucît riscă să fie sancţionaţi pentru blocarea benzilor de circulaţie.


În acest context Poliţia Capitalei atenţionează conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie în vigoare şi să acorde maximă prudenţă în traficul rutier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?