Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Mr. Bean, din nou tată la 62 de ani

25 noi. 2017,, 00:31   Externe
2956 0

Actorul britanic Rowan Atkinson, interpretul cunoscutului personaj Mr. Bean, a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil alături de noua sa soție, Louise Ford, cu 29 de ani mai tînără decît el, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Vîrsta nu este un impediment pentru a avea copii, notează ziarul spaniol, referindu-se la Rowan Atkinson, care la 62 de ani va deveni tată pentru a treia oară. Noua soție a celui care dă viață lui Mr. Bean este Louise Ford, actrița care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors , o parodie familiei regale britanice.

Relația dintre cei doi a început în 2012 în timpul unei piese de teatru în care jucau amîndoi. Pe vremea aceea, Rowan era căsătorit cu soția sa de-o viață, Sunestra Sastry. Însă la 24 d ani după ce a spus "da", actorul de comedie a decis să înceapă o nouă viață alături de noua sa iubită, cu 29 de ani mai tînără ca el.

Duminica trecută actrița a fost fotografiată în timp ce făcea cumpărături într-un cartier din nordul Londrei unde locuiește. Burtica sa proeminentă arată că bebelușul nu se va lăsa prea mult așteptat.

Rowan Atkinson are deja doi copii: Ben, un tînăr militar de 23 de ani, și Lily, o balerină de burlesque de 21 de ani. Ambii s-au născut din căsătoria cu prima lui soție, la care au participat și ducii de Cambridge și prietenul său, prințul Charles.


Potrivit ziarului Daily Mail, relația actorului cu copiii săi nu este dintre cele mai bune, astfel încît fiica sa Lily a renunțat la numele de Atkinson, adoptînd numele mamei, Lily Sastry. "Divorțul a fost foarte greu pentru întreaga familie", a declarat o ziarului sursă apropiată actorului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?