X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3990

Concursul pentru șefia CNA riscă să eșueze?

24 noi. 2017,, 12:00   Politică
2304 0

În cinci zile expiră termenul de participare la concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție, însă nici un candidat nu și-a depus dosarul, informează Noi.md.

Candidații mai au timp să se înscrie în concurs pînă pe 29 noiembrie curent. Anterior, reprezentanții Comisiei juridice a Parlamentului ne-au declarat că nu există motive de îngrijorare, întrucît cel mai probabil pretendenți vor apărea pe ultima sută de metri.

Comisia juridică a Parlamentului a anunțat concursul pe 19 octombrie, după ce mandatul actualului director CNA, Viorel Chetraru, a expirat. Potrivit Regulamentului cu privire la concurs, candidatul la conducerea CNA trebuie să întrunească următoarele cerințe: să dețină cetățenia Republicii Moldova și să fie domiciliat pe teritoriul ei, să aibă studii superioare juridice și o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puțin 10 ani, să aibă o reputație ireproșabilă, să nu fi fost în ultimii doi ani membru al vreunui partid politic, să nu aibă antecedente penale și să cunoască limba de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?