X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Dodon așteaptă răspunsul lui Iohannis

24 noi. 2017,, 09:30   Politică
3997 3

Șeful statului încă nu a primit un răspuns din partea președintelui României, Klaus Iohannis, la invitația de a efectua o vizită la Chișinău, comunică NOI.md.

Igor Dodon a comunicat acest lucru în cadrul unei emisiuni televizate. Demnitarul a reiterat că este disponibil să se întîlnească cu Iohannis oricînd îi convine acestuia, chiar și la 1 decembrie.

„Chiar dacă avem opinii diferite pe unele subiecte sensibile pentru agenda bilaterală, noi avem foarte multe lucruri comune, avem despre ce discuta. Noi avem foarte multe momente comune în istoria ţărilor noastre, trebuie să recunoaştem acest lucru. Am venit cu această invitaţie oficială. Sînt gata în orice moment, în funcţie de agendă, poate să vină cînd doreşte, şi pe 1 decembrie, şi pe 27 martie, dacă tare doreşte”, a menționat Dodon.

La sfîrșitul lunii octombrie Igor Dodon i-a transmis omologului său român o scrisoare în care lansează invitația de a efectua o vizită la Chișinău. Atunci el și-a exprimat convingerea că ”numai prin discuții repetate pot fi depășite asperitățile și dificultățile care mai apar în relațiile dintre state sau dintre instituții ”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?