X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Clinton l-a acuzat pe Obama de înfrîngerea sa la alegeri

23 noi. 2017,, 20:30   Externe
2217 1

Fostul candidat la postul de președinte al SUA Hillary Clinton a dat o parte din vină pentru înfrîngerea ei la alegerile prezidențiale pe Barack Obama, în a cărui administrație ea a lucrat.

De înfrîngerea lui Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA se face parțial vinovat fostul președinte american Barack Obama. Opinia a fost exprimată chiar de Clinton într-un interviu acordat unui prezentator radio Hugh Hewitt. Interviul a fost publicat pe portalul unuia dintre posturile de radio americane.

Potrivit lui Clinton, sarcina sa a fost complicată de faptul că Obama a fost ales de două ori președinte. Hillary Clinton a spus: „Este adevărat că atunci cînd încerci să devii succesor al președintelui, care a fost ales de două ori, vîntul istoriei îți suflă în față. Campania mea a fost diferită de tot ce s-a întîmplat în politica americană. Dacă tu, în calitate de candidat, susții ideile predecesorului, dar în același timp oferi ceva nou, atunci este adesea dificil să transmiți oamenilor al doilea mesaj”, a spus ea.

Totodată, Clinton a subliniat că este mîndră de munca sa în calitate de secretar de stat în administrația lui Barack Obama. „Sînt mîndru că am lucrat pentru administrația Obama. Nu am fost de acord cu toate deciziile lui, dar cred că a făcut tot ce era necesar pentru a salva economia americană”, a menționat reprezentantul Partidului Democrat din SUA.


Într-o emisiune radio Clinton a prezentat cartea sa „Ce s-a întîmplat” despre campania prezidențială pierdută. Fragmentele din carte au fost publicate cu mult înainte de lansarea acesteia. În memorii este citată opinia lui Clinton despre cine se face vinovat de faptul că, în locul ei, în Biroul Oval a ajuns Donald Trump.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?