Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cîteva fantome palide au speriat un american (FOTO)

23 noi. 2017,, 05:00   Externe
2924 0

Un locuitor al orașului american Traverse City din Michigan afirmă că obiectivul camerei sale de filmat a captat figuri albicioase de fantome, care "i-au dăruit" coșmaruri nocturne.

Bărbatul trecea pe lîngă un spital local abandonat și a fotografiat fațada clădirii. După ce peste cîteva zile s-a uitat la fotografia făcută, eroul nostru a observat pe neașteptate pe aceasta cîteva figuri palide de fantome. Una dintre ele părea să se ițească din spatele coloanei și chiar îi făcu cu mîna fotografului.

Martorul ocular involuntar și-a împărtășit impresiile despre cele văzute. "Am trecut concomitent printr-un șoc și o încîntare, cînd mi-am dat seama că am fotografiat ceva supranatural. Am visat chiar și după aceea am avut coșmaruri, deși cred că în fotografia mea nu e nimic chiar atît de strașnic. Cred că erau spiritele unui cuplu în vîrstă. Dar îmi amintesc foarte bine că nimeni nu stătea acolo, cînd făceam poze! Dar nu puteau fi pe balcon oameni vii, deoarece această clădire este considerată periculoasă, pentru a te afla în ea. Toate ușile și ferestrele ei fiind bătute în scînduri", a povestit americanul.

Scepticii, firește, au înaintat imediat teoria preferată de pareidolie. Cică aceasta ar fi putut fi absolut orice siluetă diafană, pe care creierul uman o percepe dintr-un astfel de unghi drept figură umană.


Între timp, în SUA și în alte țări s-au găsit mulți utilizatori, care au considerat că americanul a fost destul de norocos să întîlnească și să surprindă fantome reale pe fotografie. Unii locuitori ai orașului Traverse chiar și-au amintit legenda orașului, care spune că spitalul abandonat este bîntuit de spiritele mai multor foști pacienți, care au murit cîndva ca urmare a erorilor medicale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?