Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Mass-media: Djigarhanean și-a rescris testamentul pe numele prietenului său

18 noi. 2017,, 01:03   Externe
6599 0

Reprezentanții soției actorului rus Armen Djigarhanean, Vitalina Țîmbaliuk-Romanov, declară că scandalul din familia lor nu ar fi fost deloc, dar în viața cuplului s-a amestecat omul de afaceri și vechiul prieten al lui Djigarhanean Artur Sogomonyan.

„Uitați-vă, testamentul este rescris pe Sogomonyan, tutore este numit Sogomonyan. Adică, dacă acum Armen Borisovici moare, Doamne ferește, atunci Sogomonyan va începe să pretindă toate imobilele, susținînd că sînt plătite de comitentul lor“, o citează НТВ pe reprezentanta soției actorului rus, Elina Mazur.

Potrivit ei, Artur Sogomonyan a cumpărat de la Armen Djigarhanean jumătate de apartament, pe care actorul o împărțea cu fosta sa soție Tatiana Vlasova. Astfel, conform legii, businessmanul poate ocupa spațiul locuibil care îi aparține, și chiar schimba lacătele, așa cum și procedează agenții imobiliari de pe piața neagră. În plus, Mazur susține că regizorul e grav bolnav.

Însuși Artur Sogomonyan consideră un nonsens versiunea reprezentanților Vitalinei Țîmbaliuk-Romanov. Potrivit lui, el îl ajută pe Djigarhanean să cumpere un apartament nou și o face dezinteresat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?