Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

PD se întreabă de ce Maia Sandu a tăcut

16 noi. 2017,, 12:10   Politică
1339 2

Astfel de acuzații precum cea de uzurpare, pentru că PDM se implica în rezolvarea problemelor cetățenilor, sînt absurde.

De această părere este Partidul Democrat, care vine cu o reacție la acuzațiile formulate de PAS la adresa PDM și a președintelui partidului, Vlad Plahotniuc, transmite NOI.md.

„Ele sînt în realitate o încercare disperată a PAS de a opri ascensiunea PDM. Este o reacție determinată de panică și lipsă de proiecte politice a celor de la PAS. Ceea ce face PDM este inclusiv să caute soluții împreună cu Guvernul pentru a opri dezastrul social pe care Maia Sandu l-a produs în sistemul de învățămînt prin închiderea de școli fără o evaluare corectă, ceea ce a dus la o catastrofă socială, la situații dramatice pentru mulți copii, pentru părinții și profesorii lor”, menționează sursa citată.

PD precizează că „ar fi vrut ca Maia Sandu să vorbească despre uzurpare cînd era reprezentant de frunte al PLDM, cînd Vama și Fiscul terorizau businessul și cetățenii, cînd profesorii erau obligați să participe la manifestările electorale ale partidului ei”.

„Ea a preferat atunci să tacă și să se complacă în acele scheme frauduloase care alimentau partidul pentru care a candidat la ultimele alegeri parlamentare. Partidul Democrat din Moldova va continua să se implice plenar și transparent în adaptarea activității guvernării pe care și-a asumat-o la agenda reală a cetățenilor”, a conchis sursa.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?