Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon răspunde Ambasadorilor (FOTO)

15 noi. 2017,, 18:30   Politică
3311 3

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o intrevedere cu Ambasadorii acreditați prin cumul în Republica Moldova.

Evenimentul a avut loc la Moscova. În cadrul întrevederii, Președintele Republicii Moldova a făcut o trecere în revistă a situației economice și politice din Republica Moldova, a relațiilor de cooperare între țara noastră și Rusia, mentionînd în calitate de obiective: balansarea politicii externe a Republicii Moldova, soluționarea problemelor cotidiene ale populației, soluționarea conflictului transnistrean utilizînd platforma oferită de formatul «5+2».

De asemenea, șeful statului a relatat despre rezultatele vizitelor recente pe care le-a avut în Italia și Armenia și a răspuns la multiplele întrebări ale Ambasadorilor. Reprezentanții corpului diplomatic au fost familiarizați cu oportunitățile de afaceri ale Republicii Moldova, în special cu climatul investițional, regimul fiscal și oportunitățile oferite de zonele economice libere și parcurile industriale, acordurile de comerț liber la care țara noastră este parte, istoriile unor investiții de succes.

La finele întrevederii dl Președinte a invitat Ambasadorii acreditați în țara noastră prin cumul să viziteze mai des Republica Moldova și a promis organizarea periodică a unor astfel de reuniuni de informare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?