Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Familia lui Schumacher speră acum la o minune medicală

14 noi. 2017,, 23:30   Sport
4579 0

Rudele lui fostul pilot “Formula 1” Michael Schumacher speră într-o minune medicală, după ce fostul pilot ar fi reușit să transmită mesaje rudelor sale.

Informația că Michael Schumacher poate comunica a apărut zilele trecute în presa germană și a făcut înconjurul lumii. Fostul pilot de “Formula 1” ar putea comunica cu rudele doar la un nivel rudimentar: „Transmite mesaje pe care doar puţini le înţeleg, probabil doar oamenii care îl cunosc cu adevărat. Corinna şi copiii speră la o minune medicală”, notează Bunte magazine.

În luna octombrie a acestui an, și Sabine Kehm, managerul pilotului, le-a dat speranțe fanilor lui Schumi. Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele “noi” în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului. Totuși, un prieten de familie a povestit că Michael Schumacher „trimite mesaje din universul lui îndepărtat” de cînd a fost adus în casa din Geneva, Elveția, locul unde își continuă recuperarea.

La finalul lunii decembrie se vor împlini patru ani de la teribilul accident suferit la schi de Schumacher pe 29 decembrie 2013. Fostul pilot de “Formula 1” a dispărut de atunci din lumina reflectoarelor, din cauza căruia s-a ales cu leziuni serioase ale creierului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?